September is de maand voor de organisatie van het jaarlijks fietsweekend.

Het fietsweekend voor de wegrenners en MTB’ers vond plaats te Coo, tijdens het zomerse septemberweekend, van 20 tot en met 22 september.

De vallei van de Amblève zorgde niet alleen voor prachtige panorama’s maar bood ook de nodige hoogtemeters langs slingerende baantjes aan de wegrenners en uitdagende singletracks op en af aan de MTB’ers. Vooral de rit op zaterdag, met klassiekers als de Côte de Wanne, Stockeu, Ferme Libert, Rosier, La Redoute en Chambralles, zal nog lang in ieders geheugen en benen gegrift zijn!

Culinair was het ook alweer top – en dit dankzij de vrijwillige medewerking van Wim en Linda, waarvoor nog eens 1000 keer bedankt!

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

De dames beleefden een fijn fietsweekend te Veurne.

Hier enkele foto’s:

Een mix van wegrenners en MTB’ers  vond de uitdaging de voorbije jaren in de Ardennen, de Voerstreek  en meer recent nog in de Vlaamse Ardennen. Een groep die de laatste jaren aangroeit, de mond-tot-mondreclame doet zijn werk.

De dames hadden de voorbije jaren hun stekje gevonden in Dudzele West-Vlaanderen, in Zeeland & Ooisterwijk  over de landsgrens, voor een 3-daags weekend.

… waren de locaties voor de weekends van de voorbije seizoenen onder andere Zeeland, ‘s-Gravenvoeren, Mont (Houffalize),  Bohan.