Herfst- en winterseizoen

Tijdens het herfst- en winterseizoen, van september tot maart, rijden we ofwel een toertocht dicht bij huis, dus zo goed als altijd in Vlaams-Brabant, ofwel een eigen tocht met vertrek- en eindpunt aan de kerk te Weerde.

Tijdens een toertocht kan je de afstand je zelf kiezen: er zijn verschillende mogelijkheden, meestal vanaf 25km tot 65km. We rijden met de fiets naar de start, maar het is ook mogelijk met de auto naar de startplaats te gaan en daar af te spreken.

De eigen tochten zijn zo’n 60km tot 70km lang, aan sportief tempo.

Het uur van afspraak varieert, voor een toertocht spreken we af om 8u00 aan de kerk te Weerde, voor een eigen tocht om 8u30. Afspreken doen we via een WhatsApp groep.


Lente- en zomerseizoen

Tijdens het lente- en zomerseizoen, van april tot augustus, gaan we het regelmatig eens verder zoeken in de provincies Namen, Luik, Henegouwen of Luxemburg, en nemen we al eens deel aan een chrono of een marathon (lange ritten van 65km of meer en met tijdsopname & klassement met respectievelijk individuele of groepsstart). Het uur van afspraak kan variƫren, naargelang de lengte van de autorit.

Afspreken doen we ook voor deze ritten via een WhatsApp groep.


Interesse?

Gebruik dan het contactformulier op deze website: het bestuur brengt jou dan in contact met de coƶrdinator van deze ritten.