Ben je klaar voor een uitdagende graveltocht van 75 of 95 kilometer?  

In de tent, waar de inschrijvingen voor de wegrit gebeuren, kun je een bonnetje voor een drank consumptie afhalen. Op de route zelf is 1 uitgebreide bevoorrading in Sint-Agatha-Rode na 34 kilometer. Dit is de zelfde bevoorrading als voor de wegrit.

Er zijn geen wegwijzers, je volgt de track zelf via je GPS. Voorzie zeker materiaal om een eventuele lekke band zelf te kunnen vervangen. 

Meer dan 60% van de route is onverhard, voornamelijk gravel, veld- of bosweg. Slechts een heel klein stukje van 300 meter (net voor Bertembos) is een singletrack bergaf. Wees voorzichtig want je rijdt ook op stukken openbare weg en er zijn geen seingevers. 

Er zijn wel wat hoogtemeters te beklimmen, dus verwacht niet dat je zonder moeite 75 kilometer op minder dan 3uur zal rijden .

Maar geniet vooral van de buitenlucht in het Moorbos, Hellebos, Plantsoenbos, Kinderenbos, Margrijsbos, Speelbos, Meerdaalwoud, Mollendaalbos (95km), Kouterbos, Heverleebos, Egenhovenbos, Geboortebos, Bertembos, Eikenbos, Grevenbos en het Steentjesbos!

WTC Verbruggelingen

0496 02 94 50